Artister 2019

KAMBOFESTIVALEN 2019  ARTISTER

        DØTCHMANN

En bauta i festivalsammenheng

Denne kares skaper allsang-stemning og bevegelse blant publikum. Med sin sjarm og utstråling skapte han nærmest en religiøs stemning på forrige Kambo-festival. Vi gleder oss stort.


FRITTGÅENDE HANER

Fritgående haner satser som alltid på å løfte publikum til ekstatiske høyder. Og denne gangen stiller hanene med sin opprinnelige besetning. Terje Bendiksen er tilbake på gitar og vokal. Detta blir dynamitt :-) 


For mer info - trykk på link

   The HENRIKS`s

Henrik "the man" er en tusenkunstner med et fantastisk bredt og allsidig repertoar. Fengslende rytmer og en helt egen punch i tekstene. The Henrik`s har en stor og lojal fanskare som følger denne musikalske sjarmøren over alt.

MADS PREBEN

Mads Preben er en jordnær og meget allsidig artist fra Telemark. Kambofestivalen er meget stolte av å kunne presentere han på programmet i år.  For er det noe denne karen er kjent for, så er det å levere varene i festival-sammenheng. Vi gleder oss stort.  HEIA DE BLÅ.   BARE KJELL OG MARI

"Bare Kjell og Mari" er et totalt ubeskrevet blad. De har sitti og gauka og spellt i en kjeller i indre Våler siden slutten av 90-tallet. Ingen har sett de og ingen har hørt de. Dette blir rett og slett en verdenspremiere. Men Kambo-festivalen er kjent for å gi nye talenter en mulighet for å blomstre. SPENNENDE :-)

 RUNE TRIBUNE SHOW

Rune "Tribune" Eikeland er Norges mest profilerte supporter. Han behersker et utall blåseinstrumenter og innehar en klokkeklar stemmeprakt- Sammen med makkeren Åge Fluge Lervik har de satt sammen et forrykende show.


For mer info  - trykk på link

KAMBOFESTIVALEN 2019  JULEBORD

Kambofestivalen arrangerte artist-julebord den 15.12.18 ombord på M.S Oslofjord.


Her ser vi Ole Kvitnes Band, Døtchmann, Frittgående Haner og Rune Tribune Show i fri utfoldelse